Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tesiórán milyen ruhában...

Tesiórán milyen ruhában szoktatok tesizni?

Figyelt kérdés

Nálunk mindegy csak kényelmes ruha legyen sportolásra alkalmas persze, de aki farmer shortban van azt is leszarják. Van ahol szigorúan megkövetelik a fehér pólót és a fekete rövidnadrágot. Vagy az iskola címeres pólót, meg ilyeneket.

Azért érdekel hogy manapság mennyire veszik ezt még komolyan hogy tesiórára mit vesznek fel, és mennyire követelik meg az egységes erre való ruházatot.

Húgom általános iskolás és ott piros póló meg fekete rövidnadrág esetleg hosszú fekete leggings vagy melegítő nadrág lehet és a melegítő felső is piros lehet csak.

Nagyon régen lányoknak még a tornadressz is kötelező volt tesin, mondjuk én nekem nem, még első osztályba is elég volt a fehér póló meg a fekete rövidnadrág, szerencsére nekem ez már kimaradt.

Csak úgy érdekel, mert hallok mindenfélét más más iskolásoktól hogy hol mi a szokás meg az előírás. Még olyat is hallottam hogy van olyan suli ahol az sem érdekli a tanárt ha át sem öltöznek, csak vegyenek fel másik cipőt és csináljanak úgy mint ha tornáznának :O

aug. 25. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Fehér póló, bármilyen rövidnadrág, fehér talpú tornacipő, fehér zokni. Nálunk rendesen van mindig tesi, nem tojja le a tanár. A zoknit szokta ellenőrizni, hogy átvesszük-e.
aug. 25. 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

nálunk kötelező volt az iskola egyenpólóját hordani, amit megvetettek velünk 2 ezer forintért. elején figyeltek rá, utána már nem.

én pl edzeni ilyen oversized pólókban szoktam meg az időhöz illő nadrágban.

aug. 25. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk teljesen mindegy, hogy milyen rövidnadrág van rajtad, csak valamelyik sulis póló legyen rajtad.
aug. 26. 06:13
 4/8 anonim ***** válasza:
A házirend szabályozza, mit kell viselnünk: fehér trikó, kék rövidnadrág, fehér váltózokni, fehér talpú tornacipő.
aug. 27. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Az én időmben, 7-10 éve az iskola logójával ellátott pólóban kellett lennünk fekete nadrággal a giminkben.

Nem köteleztek minket a rövid nadrágra, lehetett az hosszú is, csak testre simuló, sztreccs legyen, ne valami merev anyagú.

aug. 27. 13:57
 6/8 anonim válasza:
Fehér póló, kék rövidnadrág, fehér váltózokni és edzőcipő nálunk az előírás és ezt be is szokták tartatni. F/17
aug. 27. 15:39
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Nekünk akkor fiúknak fehér atlétatrikó volt és tornanadrág, fehér zokni, tornacipő.Bár nem ma volt.Ma nem tudom mennyire van még.
szept. 5. 07:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a tanárnak nincsen semmi elvárása, a házirendben van csak releváns rész: tornacipő, edzőcipő, póló, trikó, tornanadrág, tornadressz, melegítő. Legtöbbünk iskolapóló + leggings kombináció van. A cipőcserére háklisak leginkább, de azt se tolerálják, ha egyértelműen látszik, hogy nem öltözünk át, és mondjuk farmerben jelenünk meg. Ja, meg az ékszerek levétele és a hajunk összefogása szokott még gond lenni.
szept. 13. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!