2024-2025-ben matekból központit írók, érettségizők: közeleg és nem sokára itt van a nagy nap; mennyire érzitek magatokat felkészültnek a matek központira/érettségire?
Figyelt kérdés
Itt az oldalon 2 időszakban mindig megnövekednek a kérdések; egyrészt január közepétől, amikor jönnek a központik, másrészt májusban, az érettségi időszaka alatt.
Tudom, hogy a matek mindig a mumus, a sarokpont, éppen ezért ezzel kapcsolatban kérdeznélek titeket! Nyugodtan válaszoljon olyan is, aki központira készül, de ha nem akar kommentben, akkor írjon privátot akár!
Mennyire érzitek felkészültnek magatokat? Hogy érzitek, menni fog? Mennyire féltek tőle? Mennyire tartotok attól, hogy leblokkoltok? Milyen eredménnyel kalkuláltok? Esetleg mi az a témakör, mai a legjobban, illetve a legkevésbé megy?
Várom minden egyes fiatal érintett válaszát!
tegnap 15:34
A kérdező szavazást indított:
Készen állok rá, nyugodt is vagyok
Készen állok rá, de azért kicsit izgulok, hogy úgy sikerül-e, ahogy azt szeretném
Készen állok rá, de azért eléggé tartok tőle, félek, hogy leblokkolok
Azért még kicsit készülök, de szerintem nincsokom aggodalomra, menni fog
Azért még készülök és izgulok is, hogy jól sikerüljön
Még készülnöm kell és nagyon félek, hogy fog menni
Még készülnöm kell sokat, nagyon félek, hogy leblokkolok és kb semmi nem fog eszembe jutni
Egyáltalán nem vagy felkészülve rá, de remélem, azért menni fog úgy, ahogy várom
Egyáltalán nem vagyok kész rá, és félek is, hogy siker, félek, hogy rástreszelek
Egyáltalán nem vagyok felkészülve rá, tuti le fogok blokkolni, nagyon félek ettől
3 szavazat
1/1 anonim válasza:
A kombinatorika ezek szerint megy, ha ennyi féle eshetőséget megadtál a szavazatok között:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!