Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kinek mennyi idő volt felkészü...

Kinek mennyi idő volt felkészülni az államvizsgára (mérnök BSc)?

Figyelt kérdés

15 nap múlva lesz az államvizsgám de az ünnepek alatt úgy hogy mindenki itt van egyszeruen nem tudok tanulni, túl sok az inger, még akkor is ha bezárkózom nem megy.

A félévek alatt szinte mindenre bejártam, jó eredményekkel zártam a tárgyakat (4-5) és a szakdolgozatom bírálata is majdnem 100% lett. Tehát nem a nulláról kezdem egyik tételt sem, van olyan amibol már most le tudnék szerintem legalább egy négyesre felelni, de a nagy része azért még döcögosen megy.. Attól is félek hogy még ha tudom is a tételt le fogok blokkolni mikor egyszerre néz az egész bizottság..

dec. 25. 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha városban laksz akkor keress egy könyvtárat ami talán már nyitva lehet és ülj be oda.
dec. 27. 13:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is most lesz prala, majd kiderül milyen lesz
jan. 7. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!