Diplomás ápoló miben különbözik a nem diplomástól? Fizetés terén mennyi a különbség?
Figyelt kérdés
dec. 23. 12:22
1/7 anonim válasza:
Mást tanulnak.Magasabb szintén.Egyből vezető állásba kerül. Magasabb a bére.A bértáblat nézd.Most nem tudom kívülről.Nyilvan oktathat is Ha ügyes az egyetemen is akár.Persze Rendes kórházban is kell dolgoznia.
2/7 A kérdező kommentje:
Bértáblán én nem nagyon találtam semmit, laikusként nem tudok kiigazodni rajta
Mi az hogy magasabb beosztásba kerül? Nem kell ágytálaznia pl?
dec. 24. 08:08
3/7 anonim válasza:
1, dehogy kerül vezető beosztásba. A főnővéri pozíció kihalásos alapon működik, nálunk legalább 10 éve egy osztályon se volt változás. Közben évi 15-20 diplomást veszünk fel. Pont azt a munkát végzik, mint az okj-t, vagy régen szakiskolát, szakközepet végzettek.
4/7 anonim válasza:
Ahol én dolgozom ott kis fiatal diplomás egyből vezető poziban kezd.Nem mindegy milyen osztály..Melyik kórház..
5/7 anonim válasza:
4, meséld már el, hol van ennyi vezető pozíció, hogy minden évben több diplomásnak jut belőle...
A miénk egy megyei kh, ennek óta nem volt változás a vezetőkben.
6/7 anonim válasza:
A bértábla alapján magasabb fizetést kapnak. A feladatok viszont ugyanazok, aki meg azt mondja hogy rögtön főnővér lesz az egyetem után az el van tévedve.
7/7 anonim válasza:
Hát sajnos én nem egyszer dolgoztam ilyen főnővér alatt. Kb semmit sem tudott.De még a beosztást sem bírta segítség nélkül megírni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!