Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Angol és történelem szakpárral...

Angol és történelem szakpárral jó lehetőségem lesz tanárként elhelyezkedni Budapesten?

Figyelt kérdés

egy korábbi, magyar és történelem szakpárról szóló kérdésben többen azt jelezték, hogy e két szakkal nehezebb az elhelyezkedés. én azt kérdezném, hogy az esélyeken javít-e az angol; keresettebbé válok-e úgy, hogy magyar helyett angol a másik szakom a töri mellett.

lelkes és elhivatott tanárszakos hallgató vagyok, 3 féléven túl - és éppen azért választottam ezt a hivatást, mert úgy gondoltam, biztos megélhetést nyújt. most viszont az alábbi kérdéshez írtak kissé eltántorítottak.

még annyit, hogy férfi vagyok - nem tudom, ez javít vagy ront az esélyeken.

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanul..

dec. 18. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Relatív hogy mit nevezünk jónak. Munkád az lesz, fizetésed viszont talán nettóban 400. De a társadalmi megbecsülésed is a béka segge alatt lesz. Magán iskolában vagy full magántanárként éri meg.
dec. 18. 21:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok a pénzzel és a társdalmi megbecsültséggel is, a kérdésem nem ezekre, hanem az elhelyezkedési lehetőségekre irányult.

Ettől függetlenül köszönöm a választ!

dec. 18. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha erös akzentusod van nem leszel keresettebb.

Az angol az inkább neked használna Angliában történelemszakos tanárként. Ott nem annyira baj, ha Magyar akzentusod van, a lényeg, hogy nyelvtanilag helyesen beszélj.

dec. 18. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Ki mondta hogy ki akar menni Angliába? Itt is bőven talál munkát. Nem egy mozgóképkultúra-technika szakpár.
dec. 19. 06:40
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Írta azt a kérdezö, hogy nem akar kimenni Angliába?
dec. 19. 10:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Lesz lehetőségem elhelyezkedni BUDAPESTEN? Vagy talán átaludtam több száz évet és Budapest már Anglia része?
dec. 19. 16:15
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
Angollal nyerő leszel. Azt rengeteg iskolában keresik, ami azért jó, mert szinte biztosan lesz esélyed válogatni is és így normálisabb helyre menni. Ez akkor se mindegy, ha váltani akarsz, mert pl. a suli légköre nem túl jó. Sőt, ha megunod a közoktatást nyelviskolában is el lehet vele helyezkedni.
dec. 19. 17:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Tanárként? Első suliba besétálsz, felvesznek kb… hogyne lenne lehetőséged? Aki keres, talál :D
dec. 20. 20:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!