Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon ciki ha 16 éves vagyok...

Tonhalastesztaimado kérdése:

Nagyon ciki ha 16 éves vagyok 9.dik osztályban?

Figyelt kérdés
Nem buktam meg, viszont külföldi ügyek miatt ujra kellett a nyelvet tanulnom, szoval akkor kezdtem itt Magyarországon tanulni ötödik osztályba amikor hatodik osztályba kellett volna hogy legyek. Idén pedig kilencedikes vagyok es nem rég töltöttem be a 16 évest, osztály társaim pedig 14-15 évesek, és attól aggódok, hogy emiatt ki leszek közösítve, vagy röhögve.. Nem tehetek semmit ez ellen, de némi biztatás vagy őszinte vélemény/tapasztalat segítene!

dec. 14. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Van ismerősöm, aki szintén 9-es 16 évesen... Ezzel önmagában nincs gond.
dec. 14. 13:43
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Alapból létezik nyelvi előkészítő osztály, ahol ez nem meglepő. Én is abba jártam. Egyik osztálytársam nulladik márciusában töltötte a 16-ot (15 volt,mikor felkerültünk), aztán jött a sima kilencedik és a tizedik, ami nekünk a 3.osztály volt, ő már 18 éves volt. Évfolyamból meg mindenki 15-16.
dec. 14. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
A kérdésed ciki.
dec. 14. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. A "9.dik" viszont az!
dec. 14. 14:27
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
És ha ciki, akkor mi van?
dec. 14. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 éves vagyok és 9. osztályos. Belgiumban egy művészeti gimibe jártam, majd szüleim haza költöztek, így itt úgy láttuk jónak, hogy újra kezdem a gimit. Nem is baj, mert most már más dolgok érdekelnek, így biosz tagozatos lettem. Van még egy idősebb diák az osztályban, semmi gond nincs ezzel.
dec. 14. 14:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendes ember vagy, értelmes, barátságos, igyekvő, akkor senkinek semmi baja nem lesz azzal, hogy hány éves vagy. Az ember számít, nem az évek száma. (Persze aki háromszor évet ismétel, azért idősebb, azt kiközösíthetik - de azért, ahány éves.)
dec. 15. 08:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó fej vagy, nem fognak kiröhögni semmiért. Pláne, hogy nem is bukás miatt vagy idősebb.
dec. 15. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!