10. osztályban egy 16 éves fiúnak jó átlag a 4,6?
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 22:33
1/12 anonim válasza:
Sose legyen rosszabb. Szerintem ez a legjobb.
2/12 anonim válasza:
Persze, nagyon jó! :)
Ilyen jó tanuló vagy? :O De jó neked... :)
Nekem eddig a legjobb 4,4 volt...
Azóta 4,2-3...
(18/L)
3/12 anonim válasza:
Erre a kérdésre szerintem Te is tudod a választ. Csak kérkedésből nem kellett volna leírnod.
4/12 A kérdező kommentje:
:) Mér ne?
2009. nov. 3. 23:52
5/12 anonim válasza:
Hát ez olyan közepes. 10.-ben még semmi olyat nem tanítanak, amire nem ötöst kéne kapjál, tehát legalább 4,9-es átlagnak kéne lenni, hogy egy kis hibaszázalékot hagyjon magának az ember.
Legalábbis ha majd normális helyre akarsz menni továbbtanulni, nem mondjuk benzinkutas akarsz lenne..
Szedd össze magadat!
6/12 anonim válasza:
Ilyen sz@rul tanulsz? Nálunk a béka segge alatt lennél ezzel az átlaggal. Én ezzel nem dicsekednék.
7/12 A kérdező kommentje:
hehe.. ezért kérdzetem,, mert engem a továbbtanulás izgat, gondolom olyanak is kihullanak akiknek 5,0 volt qaz átlaguk :)
2009. nov. 4. 16:06
8/12 A kérdező kommentje:
ja meg kai aztmondjq ezzel en dicsekedjél, akkor kézpelem az 5,0 de ugy hogy csak angolt tanítanak egésznap emelett 2 tantárgy avan d enehéz lehet. Nálunk ezelket anyomorékokat mindenki utálja :S
2009. nov. 4. 16:07
9/12 anonim válasza:
ez iskolafüggő szerintem. erős gimiben ez jó.
10/12 anonim válasza:
Ne higyj a válaszolóknak, nehogy már ne legyen jó!
Nagyon is jó, még erős gimnáziumban is!!!
Sok féltékeny ember, annyira szánalom...
Ne törődj velük!
Így tovább! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!