Honnan tudom hol lesz a vizsgám? Ki kell öltözni?
Első félévem, ráadásul levelező, 0 társasági élet, nem tudok senkitől kérdezni. Holnap lesz vizsgám, de nem tudom hol, még az épületben sem voltam. Megnéztem hol van a kari épület, az talán megvan, de a naptunban a felvett vizsgánál a "vizsga helye" mellett nem szerepel semmi, és a teremfoglalásnál sem. Minden egyetemen ide kerül be a végleges helyszín és csak várnom kellene? Vagy valamiről nem tudok?
A másik: írásbeli vizsgára ki kell öltözni? Vagy elég hétköznapi, kicsit elegánsabb öltözet? Esetleg az sem?
Ha mást nem, írj a tanárnak e-mailt, hogy ilyen gondban vagy, tud-e benne segíteni. De személyesen is felkeresheted a vizsga előtt, csak ahhoz előbb be kell menned, mint a vizsga, nem tudom, mennyire megoldható számodra.
Kiöltözni egyáltalán nem kell.
Úristen. Én is levelezőn vagyok, de napi szinten beszélek a szaktársakkal, minden héten bent voltam, és tudok mindent. El nem tudom képzelni, hogy valaki ennyire tájékozatlan legyen. Mi még azoknak is szoktunk írni, akiket az egész félévben 1-2-szer láttunk. Együtt szerzünk jegyzetet, és segítünk egymásnak.
Nálunk amúgy Neptunban, ha odahúzod a kurzort akkor kiírja a vizsgahelyét, ha nincs oda írva semmi, akkor nálunk az a könyvtárat jelenti, hogy digitális vizsga lesz. De ez nálunk van így, te nem írtál sem egyetemet, sem kart.
Írásbelire nem kell kiöltözni, de szóbelire illik. Én írásbelire is fel szoktam venni mondjuk egy inget, meg a többiek is, de nálunk ez a szokás jogi karon.
A vizsga annyi, hogy bemész, megírod és mész. SEMMIRE nem kell várnod, nem lesz 2 percen belül eredmény, nem kell várni az oktatóra, semmi. Elveszi a lapodat, vagy beadod a gépen, ha online van, és ennyi. Az eredményt Neptunba fogod kapni 3 napon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!