Emelt matek szak után mennyire vészes az ELTE IK proginfó BSc?
Sziasztok!
Igazából csak annyi a kérdésem, ami a címben van, de jöhet bármilyen tapasztalat a karral: diákélet, oktatók, oktatás színvonala, ösztöndíj. Ma voltam nyílt napon, és eléggé megtetszett a légkör, viszont hallottam, hogy jó pár tantárgy elavult, illetve a tanterv sincs már hosszú ideje frissítve. Ezekből mi igaz?
Debreceni Fazekas specmaton vagyok jelenleg, emeltezni tervezek matekból, és ahogy tudom, az első félévben nagyrészt csak matek lesz, illetve C#-ban programozás alapok. Ki mit tapasztalt az első félévben?
ELTE GTK-s tapasztalatokra is kíváncsi vagyok.
Volt több tanítványom is az ELTE IK-ról és több más egyetemről.
Időnként a BME-n tartok analízis gyakorlatot.
Összevetve a többi egyetem tananyagával (BME, Corvinus) sokkal nehezebb, és sokkal absztraktabb matekot tanítanak, igazi matematikus mélységekkel.
Sokan feladják, érthető okból.
"a tanterv sincs már hosszú ideje frissítve"
Ez nem igaz. Van olyan tárgy, ami megragadt egy másik korszakban (khmm GT), de a legtöbb kifejezetten korszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!