Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet valami egyszerre gimis...

Lehet valami egyszerre gimis tanár, és alsóban napközis egyszerre?

Figyelt kérdés
Tehát hogy délelőtt tanít, délután pedig napközis nevelő.

#napközis tanító #Gimnáziumi tanár
nov. 28. 18:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Töri-angol
tegnap 17:56
 12/16 A kérdező kommentje:

És te nem vállalsz mellé plusz munkát?

A 360 ezerből hogy lehet megélni?

tegnap 17:58
 13/16 A kérdező kommentje:

Amúgy ez fura, a 7. óra nem 3-ig tart?

És nem lehetne megkérni hogy úgy csinálják az órarendet, hogy a 4. órában legyen legkésőbb órám?

tegnap 17:59
 14/16 anonim ***** válasza:

"A 360 ezerből hogy lehet megélni?"

364. Spórolok. Kicsi szobát bérlek, nem járok éttermekbe/nyaralni/bulizni. Otthon főzök.

"Amúgy ez fura, a 7. óra nem 3-ig tart?"

Mindenhol más, attól függ, mennyi idő egy-egy szünet, van-e hosszabb ebédszünet a gyerekeknek. Nálunk 8-9. óra is van, faktok többnyire oda kerülnek.

"És nem lehetne megkérni hogy úgy csinálják az órarendet, hogy a 4. órában legyen legkésőbb órám?"

Ha ezt komolyan kérdezed, még nem láttál iskolát belülről. Röviden: NEM lehet megcsinálni és nem is fogják a kedved szerint alakítani az órarendet. Tavaly volt olyan napom, hogy 1., 4., 8., 9. óra. Egész nap benn kellett rohandom, mert kocsira nincs pénzem, busszal meg sehova sem értem volna el addig. Mondjuk alapvetően van is annyi adminisztrációs baromság, hogy kitölti a lyukasokat.

tegnap 18:06
 15/16 A kérdező kommentje:

#14 én amennyire láttam, 7. óra a legtöbb egy gimben, faktot pedig nem minden töritanár tart, azt csak egy bizonyos ember szokta, ahol én láttam.

Úgy hallottam tanárhiány van, azt hittem örünek hogy van munkaerő.

tegnap 18:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Örülnek, ha van munkaerő, de nem fogják egy tanárhoz igazítani 300-600 diák és a többi 20-40 tanár órarendjét.

Az az elsődleges, hogy a diáknak jó legyen, ne legyen lyukasa, ne legyen aránytalanul nehéz/könnyű napja. Hogy ez az egyes tanároknak hogy jön ki, az nem igazán számít.

tegnap 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!