Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet valami egyszerre gimis...

Lehet valami egyszerre gimis tanár, és alsóban napközis egyszerre?

Figyelt kérdés
Tehát hogy délelőtt tanít, délután pedig napközis nevelő.

#napközis tanító #Gimnáziumi tanár
nov. 28. 18:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nehéz lenne összehozni, mert gimiben lehet hatodik vagy hetedik órája, a napközis nevelő meg ebédeltetéssel kezd, ötödik, de legkésőbb hatodik órában.
nov. 28. 22:50
 2/16 A kérdező kommentje:

#1 ebben igazad van, de nyilván ezt meg lehet oldani ha nyitott rá a főnök.

Inkább arra lennék kiváncsi, hogy ez elméletileg lehetséges-e?

nov. 28. 23:01
 3/16 anonim ***** válasza:

Egy munkáltatónál heti 60 óra a max. munkaidő, tehát egy főállás és egy félállás.

Tehát főállású gimnáziumi tanárság mellett félállású napközis mehet, mindkettő teljes állásban nem.

Már munkajogilag, aztán hogy a Tankerület vagy más fenntartó mit enged, az más kérdés.

tegnapelőtt 07:58
 4/16 anonim ***** válasza:
Meg más végzettség kell a kettőhöz, de az nyilván megvan/ lesz, ha kérdezed.
tegnapelőtt 08:00
 5/16 anonim ***** válasza:
Persze, főleg, ha olyan a suli, hogy általános iskola és gimi egyben és mindkét végzettség megvan hozzá. (tanári a gimishez, tanítói az alsós napközihez)
tegnap 16:43
 6/16 A kérdező kommentje:
#5 igen, de én konkrétan gimire gondoltam:)
tegnap 16:45
 7/16 anonim ***** válasza:
Akkor is lehet, ha mindkét órarendet úgy csinálják, hogy össze tudod hangolni a kettőt, ezek szerint az átjárást is beleszámítva a két intézmény között.
tegnap 16:48
 8/16 A kérdező kommentje:

#7 köszönöm. És azt nem tudod esetleg, hogy a fizetés ilyenkor hogy alakul? Tehát a félállású munkáért mennyi jár?

Mondjuk a 360 ezer ft fele?

tegnap 16:50
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem esélytelen. Gimiben tanítok, minden nap 7:45-től benn vagyok és úgy végzek, hogy 14:35, 15:30, 14:35, 15:30, 13:35.

Átérni egy másik suliba fél óra (nincs autóm), mire odaérnék, már mennek is haza a gyerekek a napköziből.

tegnap 17:45
 10/16 A kérdező kommentje:
#9 mit tanítasz?
tegnap 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!