Van aki utálja/ gyűlöli az egyetemi szakot, amire jár, mégis csinálja?
Ha van akkor lenne pár kérdésem.
Miért nem hagyjátok ott?
Mi volt jelentkezésnél a motiváció?
Mi a motiváció most, hogy befejezd?
Hogy bírjátok, milyen átlaggal?
Mi a cél az elvégzését követően?
Esetleg kor?
- Mert ingyen van, nem igényel sok energiabefektetést, más szakot nem szeretnék végezni (nem kellenek az állami félévek), és jól hangzó szak, jövőben jól jöhet még.
- Szerettem volna elmélyülni a területen ezen a szinten.
- Diplomamunkában azt csinálok, amit akarok, tehát az majd jó lesz, találtam jó témavezetőt, aki ért is ehhez, nem kókler, mint a legtöbb tanárom.
- Borzasztóan könnyű sajnos eddig semmi új szakmai tudást nem kaptam, már valószínűleg nem is fogok. Ja és az egész bürokrácia része is borzalmas. Az átlagom olyan 4.5-5 közt mozog.
- Semmi extra, jelenleg is ebben dolgozom. Esetleg előléptetést megpróbálok kérni, de ennyi.
23 éves vagyok (levelezőn MSc-t csinálok, olyan szakon, amiben 3+ éve dolgozom, azért utálom a szakot, mert fogyatékosok vagy gimisek szintjére optimalizálták, nem várnak el BSc-s tudást sem, arra meg pláne nincsenek felkészülve, hogy valaki a témában dolgozott szakmai gyakorlaton, pláne azon felül. TDK-ról, szakmai publikációról nem is beszélve. Elkeserítő a színvonal, mindezt azért mert hirtelen felkapott lett a téma.)
Amúgy a BSc-met nagyon szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!