Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Üzemmérnök informatikus Bprof...

Üzemmérnök informatikus Bprof diploma mellé milyen szak ajánlott másod diplomának?

Figyelt kérdés

Még tavaly nyáron végeztem ezen szakon majd pár hónap álláskeresés után el is helyezkedtem mint alkalmazás üzemeltető.

A feladatköröm lényegében java alkalmazások üzemeltetése docker alapokon. Amiket még szoktunk használni az a zabbix, gitlab, haproxy, oracle/postgre adatbázisok stb…

De maradt még 6 állami félévem és ezeket szívesen felhasználnám egy újabb alapszakra. Ami az informatikán kívül érdekel az közgazdaságtan és tavalyi ponthatárokat elnézve be is tudnék jutni egy pénzügy-számvitel vagy gazdaságinformatikus képzésre. Ér valamit a gazdasági tudás az informatika ezen területén?

nov. 15. 20:42
 1/1 piranja ***** válasza:
Szia, sajnos én nem tudok választ a kérdésedre, viszont én szeretnék kérdezni tőled. Hol végezted és melyik intézményben a képzést? Nekem egy eü bsc-m és egy műszaki mesterem lesz most ha minden jól megy, viszont szeretném bővíteni az informatikai tudásomat és az üzemmérnök informatikust néztem ki. Milyen programozási nyelveket tanultok, hogy látod összességében megéri elvégezni? Köszi
dec. 9. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!