Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mit szólnának...

Szerintetek mit szólnának érte, ha szülői értekezletre bevinnék néhány doboz sört, és felszisszentgetném őket miközben megy a süketelés?

Figyelt kérdés
Feleségemmel ketten szoktunk járni a szülőire,ő figyeli amiket mondanak. Én amúgy sem szoktam figyelni, szerintem rém unalmas, ezért a legutóbbi alkalomkor arra gondoltam, hogy el lehetne ütni az időt néhány sörrel, úgy sokkal kellemesebb lenne. Ha már elkezdek berúgni olyankor nagyon szeretek zenét hallgatni, ezért ezt is megtenném, természetesen nem zavarva másokat hanem fülhallgatóval. Szerintetek gáz lenne ezen cselekedetek?

nov. 15. 02:56
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
igen
nov. 15. 05:06
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Mivel az iskola területén nem szabad alkoholt inni ezért távozásra szólítanának fel. A tetted kellemetlen helyzetbe hozná a feleségedet, de legjobban másnap a gyereked égne a suliban, hogy egy alkesz az apja.

Remélem csak egy unatkozó hülyegyerek vagy aki nagyon gyengén trollkodik!

nov. 15. 06:49
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Próbáld ki, csak nem a saját gyereked szülőijén, hanem valami vadidegen osztályhoz ülj be 😄
nov. 15. 08:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Elég ha a feleséged megy a szülőire, ne légy már ilyen papucs
nov. 15. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
A feleséged helyében elsüllyednék a szégyentől, hogy ilyen suttyóval élek.
nov. 15. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Nincs azzal semmi gond ha unatkozol.Mondjuk én 1-2 feles házipálesszal kezdenék. Cigit el ne felejts vinni!

Még az is lehet hogy az asszony legközelebb azt mondja. te csak pihengessél otthon.

nov. 15. 10:46
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Ne legyen már paraszt hogy sima cigit visz, vigyen mariskát!
nov. 15. 10:49
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Te nem egy szülő vagy, hanem egy troll, aki rendszeresen ide írja a baromságait.
nov. 15. 15:13
 9/9 NTBS ***** válasza:
Kidobnak, mert tilos alkoholt bevinni.
nov. 15. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!