Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha most ősszel befejezek egy...

Ha most ősszel befejezek egy érettségi vizsgát, azt letehetem-e májusban is?

Figyelt kérdés
Előrehozottan csináltam egy emelt szintű angol érettségit, viszont az eredmény számomra csalódás volt, jobbat akartam magamtól és jobbat is csinálhattam volna. Viszont így is jó eredményt értem el, mindenki mondta, hogy fejezzem be a vizsgát. Májusban viszont mindenképpen újra szeretnék menni, még ha pénzbe is kerülne. Ez lehetséges? Valaki azt mondja, így már nem tehetek le érettségi vizsgát angolból, de én úgy tudom, hogy lehet.

nov. 10. 09:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Tavaly csináltam közepet, az 98% lett.
nov. 10. 12:57
 12/14 anonim ***** válasza:
13%

"Senki nem adhat a másikról kéretlen véleményt. ... Egyszerűen bunkó."

És szerinted nincsenek bunkók? :D

De, vannak. Ebből is látszik, hogy de, igen, adhat a másikról kéretlen véleményt bárki.

nov. 10. 13:01
 13/14 anonim ***** válasza:
95%
Mit akarsz a 88%-odon javítani?! Atyavilág, örülj neki! Nem lesz 100 a következő se! Biztos, hogy nem lesz 100!
nov. 10. 13:24
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

#7,

A szólásszabadságnak, minden szólásnak/beszólásnak következménye van.

Itt épp az, hogy intelligens emberek lepontozták a durva figymálásokat.

nov. 12. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!