Ha idő előtt befejezem az érettségi írását, elmehetek?
Adott vizsgarészt fix időpontban lehet elkezdeni. Minden vizsgarészre meg van a rászánt idő, meg van melyiket hánykor lehet elkezdeni és egyszerre kell csinálni. Ha az utolsó vizsgarésznél előbb kész vagy, vagyis az íráskészségnél, akkor elhagyhatod a termet.
A szövegértésre 60 perc van, majd nyelvhelyességre 30 perc, majd ezután 15 perc szünet, aztán 30 perc a listening, majd azt hiszem 60 perc az íráskészség.
Én is most írtam az angolt,hátha valakinek még hasznos lesz a jövőben a válaszom: a 2 levél az utolsó rész, erre 60 perced van, ha hamarabb végzel vele, akkor elmehetsz. De előttem már leírták, hogy minden vizsgarészt a többiekkel együtt kezdesz, így olyan nincs, hogy az egész érettségivel végzel egy óra alatt, aztán viszlát. :)
Amúgy elég rossz volt, hogy 10-15 perc alatt végeztem minden résszel, aztán hiába néztem át háromszor, unatkoztam, míg vártam, hogy végre leteljen az idő. :D Nyilván fontos a listening miatt, hogy ne lehessen egyben megírni az egészet, de szerintem tök jó lenne, ha az lenne az első vizsgarész, aztán a maradék hármat a saját tempódban megírnád, és mehetnél, amikor végzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!