Miért gondolja azt a tanárom, hogy ő példakép?
Mindig jön a nyomi szövegeivel, hogy tanuljunk meg mert neki is sikerült, pedig az ő családjában nem volt korábban diplomás.
Komolyan azt hiszi, hogy egy tanári diploma miatt ő több nálunk? Busszal jár suliba, albérletben él, még egy márkás ruhát sem láttunk rajta. Szánalmas inkább az ilyen. 17 évesen 5 többre vittem már ennél.
Így is van, feszíts csak az ötvenezres edzőcipődben, az adidas melegítőben az iphoneoddal, meg a 70-es iq-al és gondold azt magadról, hogy "több vagy nála"!
Nem csak hülye vagy bro, de még ki is plakátolod.:DD
Nem ötven és nem edzőcipő. Van az háromszor annyi is, hiába irigykedsz.
Az IQ-m is átlag feletti, ez a te helyesírásodról azonban nem mondható el. Csak nem tanár vagy? 😂😂😂
Szeretnél fölébe kerekedni?
Mert, ha igen, akkor tudok ajánlani egy biztos utat.
"Az IQ-m is átlag feletti,"
Sok beképzelt kiskölyök gondolja ezt. Gyerekként még jellemző, hogy különlegesnek érzik magukat az emberek pedig nagyrészt pont ugyan olyan mindegyik.
Majd jönni fog a pofára esés aztán majd visszább veszel az arcodból és kicsit megismered majd talán végre azt, hogy milyen is a valóság.
UI.: Nem vagyok tanár.
"Busszal jár suliba, albérletben él, még egy márkás ruhát sem láttunk rajta"
Ezek csak külsőségek, én sem járok márkás ruhákban. Lehet hogy gyűjt lakásra.
Kérdező! Apuci megveszi neked a Jordant, a Tommyt, meg az ájfont, erre vágsz fel. Mi az amit a saját erődből értél el segítség nélkül?
Szerintem nincs is annál szánalmasabb, mint aki a szülei pénzével vág fel.
Itt most az volt a kérdés, hogy mire olyan büszke az említett tanár?
Miből gondolja a tanár, hogy példaértékű a tanulók számára az amit ő elért?
"Mi az amit a saját erődből értél el segítség nélkül? Szerintem nincs is annál szánalmasabb, mint aki a szülei pénzével vág fel."
Fél év és lesz egy olyan szakmám, amivel többet fogok keresni, mint három csicska tanár egyszerre. Már most is elkérem maszekban egy heti fizetésüket egy 20 perces autószerelésért. 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!