Háziként a példaképemről kell írnom. Írhatok egy kitalált karakterről?
Figyelt kérdés
A tanár nem adott külön kikötést rá, hogy kiről írhatunk/nem írhatunk, és a többieket sem kérdeztem meg, hogy kiről fognak írni. Gondolom, egy színészről, énekesről, sportolóról vagy hasonlóról, de nekem egy híresebb ember sincs, akiről annyi mindent tudnék és annyira felnéznék rá, hogy egy oldalnyit írjak róla.2018. márc. 1. 17:24
1/3 anonim válasza:
Szerintem simán.
Ha egy könyv, vagy film szereplője inspirál, az ő életfelfogása, világnézete tetszik, akkor hajrá. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, hogy róla írok, mert őt teljesen "meg tudtam ismerni" miután egy trilógia egyik főszereplője, tehát többet tudnék róla írni mint egy hírességről, akinek csak a versenyeredményeit tudom meg max. olvastam róla egy 2 oldalas cikket.
2018. márc. 1. 17:52
3/3 anonim válasza:
Klasszikus sablon példakép, ami az irodalom tanároknak tetszeni is szokott: Anyád, apád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!