Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan lehet 2 hónap alatt...

Hogyan lehet 2 hónap alatt megtanulni 17 A4 oldalnyi tananyagot?

Figyelt kérdés
okt. 24. 12:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jogon vagyok, és egy vizsgára kell tudnom kb 400 oldalt, és van 11 tárgyam. Ebből 2 tárgyból lesz megajánlott jegyem, a többi vizsga. Hidd el, könnyedén meg lehet tanulni.
okt. 28. 15:37
 12/14 Szándékos Bendegúz ***** válasza:

11-s itt most nem rólad van szó.

A kérdezőnek van egy problémája, erre te azt válaszolod, hogy neked ilyen problémád nincs ?

Maradj a témánál !

okt. 29. 07:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Én csak azt mondtam, hogy meg lehet tanulni. Ha mindennap kétszer elolvasod, akkor már kb 2-3 hét múlva tudni is fogod a nagy részét. Legalábbis én biztos ezt csinálnám, ha ennyi időm lenne.
okt. 29. 07:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Megérteni érdemes. Néhány figyelmes olvasással megállapítható, mit nem értünk, annak utánanézünk. És ha harmadnap nem tudod szabatoan elmondani, akkor vagy túl kicsi vagy hozzá, vagy eljutottál egy szintig anélkül, hogy megértetted volna az addigiakat. Nincs több eset, az asszociatív, amit ért azt tudjaa. Az "emlékezés" at egy más eset. És itt nem érdemes használni.
okt. 29. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!