Gyakran kezdik a magyar diákok az egyetemet 1-2 évvel később vagy mindenki egyből 18 évesen?
én is nulladikos voltam+ év vesztes is vagyok,szóval 20 évesen kezdtem... nem ért semmilyen hátrány (az más kérdés,h én megbántam a nulladikot:S)
olyan vegyes a társaság,h nálunk a többség velem egykorú,de sokan vannak idősebbek is
ha attól félsz,h a korod miatt kinéznek,kár aggódnod,inkább szánj rá még egy évet,h később azt tanulhasd,amit akarsz
Ha valaki úgymond évvesztes (nyári-őszi születésű), eleve 19 évesen végzi el a középiskolát, és így megy tovább.
Nem ritka, hogy 1-2 évvel később kezdenek a diákok, pl. orvosira előfordul, hogy csak második, harmadik próbálkozásra veszik fel őket, annyira húzós már maga a felvételi.
Vagy... olaszos csoporttársaim közt talán én vagyok 18 évesen a legfiatalabb. A többiek 20-21 évesek, van köztünk 24 éves is, sokan párhuzamosan tanulnak, és ez a második szak.
Nyugodtan kezdj később, hogy azt csináld, amit tényleg szeretnél!
Szia! én idén kezdtem az egyetemet, középsuliba 1x buktam+évvesztes vagyok
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!