Milyen az ELTE ÁJK?
#10 rendben, de maga a szak mindenhol nagyon nehéz, és máshol is követelnek. Erre akartam kilyukadni. Akinek nincs hozzá motivációja az sajnos mindegy hova jelentkezik, nincs értelme mert ott fogja hagyni vagy önszántából, vagy lemorzsolódik
Egyébként én olyat is hallottam már akinek bejött az ELTE, mert az illik jobban az egyéniségéhez. Szóval ez se olyan egyértelmű, emberfüggő. De nyilván a többség így gondolja ahogy te leírtad.
#14 hát én nem mondanám annak. Max tényleg a legelső pár fejezet. Nagyon bonyolult a nyelvezete is.
Egyébként meg nekünk pl nem csak a tankönyvekből kell tanulni, hanem előadásokból, néhol kari jegyzetekből is. Szóval kérdező azt még számold hozzá a tankönyvekhez pluszban
#15 Tudom, de nem hinném hogy annyit beleolvasna, meg ugye előadásokat nem lehet elérni neki.
Szerintem ha ezek után is úgy érzed hogy ÁJKs akarsz lenni, jelöld be a felvin, de várj a sorrendmódosítással az érettségi eredményedig, és csak akkor menj, ha vagy államis vagy, vagy a könyvek/jegyzetek felkeltették érdekeltséged annyira hogy készen állnál veszíteni egy évet csak kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!