Előfordult már veletek, hogy tesi vagy gyógytesi órán mezítláb (zokni nélkül) kellett lennetek? Milyen okból: felszereléshiány, speciális feladat? Hányadik osztályban?
Figyelt kérdés
szept. 22. 15:34
11/19 anonim válasza:
#10 Nálunk ez nem fordult elő, mert mindig tiszta parkettán tesiztünk. A tornatanárok gyakran a cipőnket és megnézték, hogy elég tiszta-e.
12/19 anonim válasza:
Előfordult akkor amikor nem volt nálam fehér zokni
13/19 anonim válasza:
Igazából nem értem azokat a tesitanárokat, akik mezítláb tornáztatják azokat a diákokat, akiknek nincs fehér zoknija... Ha nincs tornacipő, oké, mert zokniban veszélyes lenne, de fehér zokni nélkül még simán lehetne cipőben tornázni.
14/19 anonim válasza:
#12 nekünk is mindig le kell venni a másik zoknit, ha nem fehéret viszünk váltózokninak órára
#13 a mi tanárunk azt mondja, ezzel szoktat minket az elvárások betartásához
15/19 anonim válasza:
#14 Értem én a tanár szándékát, legfeljebb túlzónak gondolom a reakcióját. Ha valaki – nem önszántából – tesizik egyedül mezítláb, az nagyon megalázó tud lenni.
16/19 anonim válasza:
Ahova én jártam ott nem volt különösebb oka de lányként mindig mezítláb kellett lenni (kint is, bent is, hidegbe is). Ahogy látom egyik hozzászólásból, más is élt át ilyet.
17/19 anonim válasza:
#16 Mi volt az oka? Csak a lányoknak vagy a fiúknak is mezítláb kellett lenniük?
18/19 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi volnék, miért kellett csak a lányoknak mezítláb lenni. Nálunk ha szertorna vagy judo tananyag van órán, összesen kb 2 hónap a tanévből, akkor egyáltalán nem kell cipő-zokni senkinek, mezítláb van az egész osztály
19/19 anonim válasza:
16-os: Melyik iskola ez? Kizártnak tartom, hogy bármelyik iskolában az udvaron mezítláb tesiztessenek bárkit is, főleg hideg időben. Még benti tesi esetén is csak tornacipő hiánya és gyógytesi esetén tartom elképzelhetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!