Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Előfordult már veletek, hogy...

Előfordult már veletek, hogy tesi vagy gyógytesi órán mezítláb (zokni nélkül) kellett lennetek? Milyen okból: felszereléshiány, speciális feladat? Hányadik osztályban?

Figyelt kérdés

szept. 22. 15:34
1 2
 1/19 anonim válasza:
86%
Nekünk mindig mezítláb kellett lenni. A fiúk voltak cipőben, zokniban.
szept. 22. 16:23
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt pár lány akik szerettek a gerendán tornázni. Ők mezitlább voltak. Úszáskor is mindenki mezitláb volt.
szept. 22. 16:45
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyógytesin lúdtalpasoknak mindig mezítláb kellett lenniük.
szept. 22. 20:48
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk thai box edzésen kellett így lenni. Az oka egyszerű volt. Szivacsos ,,bevonatù" volt a padló, és az tönkrement volna a cipőktől igen hamar. De mindenki tiszta, és ápolt volt, így nem kellett félni semmitől, ráadásul a lábnak is jót tesz, ha nincs állandóan cipőbe erőltetve.
szept. 22. 20:56
 5/19 anonim válasza:
85%

Kyokushin edzesre jártam, mindenki mezitlab volt, tatami volt a földön.

N

szept. 23. 06:40
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyógytesin volt olyan tanár, aki mezítláb kérte, hogy legyek.
szept. 23. 07:12
 7/19 anonim ***** válasza:
75%
#1 Ez miért volt így?
szept. 23. 07:35
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult. Sima tesiórán tornacipőhiány miatt. Gyógytesin pedig egyedül voltam lúdtalpas, és egy idő szólt a tanárnő, hogy többet ne hozzak magammal tornacipőt, mert mezítláb fogok tornázni...
szept. 24. 11:27
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
Én olyan besorolású vagyok tesiből, hogy sima órára és gyógytesire is kell járnom. Órarendi órán ha nincs felszerelés, vagy csak fehér váltózoknit felejt otthon valaki, akkor le kell venni az utcai cipőt és a zoknit, és egész órán mezítláb lenni. Gyógytesin pedig betegségtől függetlenül már az öltözőben le kell venni a cipőnket és a zokninkat, és mezítláb bemenni a tornaterembe. Én egyébként szeretek így tesizni. Ja úszáson meg evidens, hogy mezítláb vagyunk :)
szept. 26. 19:07
 10/19 anonim válasza:
24%
És nem szokott lenni vagy volt hogy koszos volt a talpatok mikor tesiztettek?
szept. 27. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!