Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek elolvassák a...

Szerintetek elolvassák a Bsc-s szakdolgozatokat?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm is állítja hogy szerintük csak megnézik hogy a formai követelmények megvannak-e, az irodalmakat megnézik plusz beleolvasnak 1-2 fejezetbe és kész. Szerintetek lehet hogy így van, vagy elolvassák?
szept. 11. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Mielőtt védeni fogod a szakdolgozatodat el is fogja olvasni az opponensed aki értékeli, sőt a védésre a szakdolgozatod alapján extra kérdéseket tesz fel amikre tudnod kell válaszolni, ezen kívül is lehet kérdésük, amikről nem fogsz tudni felkészülni, ha nem irtad meg rendesen, és nem készültél fel a témádban kellőképpen.
szept. 11. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Az enyémet biztosan elolvasta az opponens és a témavezető is.
szept. 11. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Az én témavezetőm tuti elolvasta, észrevett olyan hibákat is hogy pl. az egyik fejezetben állítottam X dolgot, viszont egy másikban olyan írok ami nem teljesen volt vele összeegyeztethető, vagy random mondatokat talált amiket nem elég "magyarosan" fogalmaztam meg szerinte.

Viszont biztos vannak olyan témavezetők is akik csak belelapoznak. Volt szaktársam aki másnál írt, ő biztos volt benne hogy neki nem olvasták el egyszer se normálisan, mert utólag elég sok hülyeséget talált már benne, de mégis ötös lett.

szept. 11. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Témavezető nálam elolvasta, és én azt gondolom, hogy a bizottság is, ha nem is nagyon alaposan, de minimum átfutották nagyjából.
szept. 11. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Az enyémet biztos nem olvasták el, mert bele sem tudtak kérdezni.
szept. 11. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem biztos attól is függ, hogy mennyi beadott szakdolgozat van, mennyire van kapacitás arra, hogy egy szakdolgozattal sok időt elhúzzanak. Szerintem ha több tucat szakdolgozat áll az asztalukon, akkor tuti nem nézik át olyan alaposan az összeset.
szept. 11. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!