Óbudai Egyetem jobb mint a Bme?
Ha nem bírod a BME-t, akkor neked az ÓE "jobb" lesz, mert gyengébb.
Ha az érdekel, hogy hol színvonalasabb, jobb a képzés vagy hol ér többet a papír, akkor a BME.
Az oktatóknak oktatói kreditet kell teljesíteni, így akkor is kell órát tartani, ha nem akarnak, ezért érdemes megkeresni a jó oktatókat és hozzájuk járni. A legtöbb tárgy esetében van ilyen.
Ne azon pattogj,hogy melyik egyetemen végzed a szakot mert kis túlzással senkit se érdekel melyik egyetemen végeztél. A munkálatók nem ezt nézik hanem azt, hogy mit hoztál ki az egyetemből ez alatt arra gondolok, hogy:
Voltál-e az egyetem mellett gyakornok ha igen hol,meddig és mennyire váltál be a ott.
Készítettél a suli alatt bármi kézzel foghatót mint pl komolyabb hobbi projekt vagy referenciamunka.
Ha nagyon tehetséges a hallgató akkor még versenyeredmény felmutatása is játszik.
Én a pannon egyetemen végeztem még tavaly mint Üzemmérmök-informatikus és senkit se érdekelt mikyen típusú diplomám és hol végeztem a szakot visszont a kb 10 hónapnyi gyakornoságom amit feltudtam mutatni papír mellé nagyon sokat segített.
"Bme-n egy év alatt csak rossz tapasztalatokat szereztem,irreális elvárások"
Csodát ne várj magadtól, ha irreálisnak érzed a BME elvárásokat az OE-n sem leszel egy éltanuló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!