Óbudai Egyetem villamosmérnök bsc-n melyik szakirány lenne jobb? Mindkettő Óbudai telephely: Automatika, energetika.
Automatikán villamos gépek, épületautomatizálás és programozható irányítások van (PIR)
PIR-t végeztem, de nem PLC-kkel foglalkozok, hanem FPGA-ASIC vonalon helyezkedtem el. PIR-ből van Assembly és PLC szarásig, de C az nem nagyon van már, ami szerintem kár. A PIR labor adja meg a kellő tudást mindenhez, mert irtó nehéz és melós, de ha elvégzed, akkor tényleg érteni is fogsz a dolgokhoz, mert mindent magadtól kellett kiszenvedni. A másik két modult nem ismerem, de azok sem rosszak. Viszont ha választani kell, akkor a PIR-t javaslom Lamárral.
A PIR eléggé infós, de azért nem FPGA mennyiségben az. Hálózatokat érteni kell, mert a PLC is azokra lesz rákötve. A 8051-es újra elő fog kerülni, azért azt ismerni kell rendesen, de van hozzá szájbarágós anyag amit írtam még nektek pár éve.
Bármi extra kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan itt vagy privátban. Szívesen válaszolok mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!