Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van olyan, hogy duplafakt van...

Van olyan, hogy duplafakt van és csak az egyikre járok? Vagy egy évben hány faktot lehet kihagyni?

Figyelt kérdés
szept. 5. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:

ezt a sulidban a tanáraidtól kérdezd meg. hivatalosan rendes órának számít, szóval csak igazolással hagyhatod ki vagy ha van valami nagyon jó okod és jófej a tanár akkor nem ír be hiányzónak.

nekem a sulim olyan kivételt adott, hogy a matekfaktos és a törifaktos duplaórám egy időben volt (nem számítottak rá hogy valaki mind a kettőre szeretne menni) de megengedték hogy csak akkor menjek be erre a matekra amikor dolgozatot írunk, amúgy meg törire mentem és elkértem a matek anyagot egy osztálytársamtól (heti 2 óra az 5 vagy 6 ból). szóval kvázi csak havonta/másfél havonta jártam be arra a matek dupla órára. De ezt lebeszéltem az osztályfőnökömmel, a matektanárral és a töritanárral is (ők meg talán még másokkal is). Mindenesetre ismertek engem, tudták hogy ,megbízható vagyok és nem csak ellógni akarom az órákat, és én is tisztában voltam vele hogy ez egy privilégium hogy nem kell bemennem minden matekra

szept. 6. 02:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
szept. 6. 20:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!