Telefonokat ugye nem kell leadni?
Figyelt kérdés
Iskolarendszerű felnőttképzés (esti) estén nem kell leadni? Oda ugye nem vonatkozik?szept. 3. 11:02
2/8 anonim válasza:
Ha le kell akkor meg max leadsz egy régit, az aktuális, nagyértékű készüléket meg beteszed a táskádba
3/8 A kérdező kommentje:
Az lesz, ameddig nem vállal felelősséget az iskola addig én oda nem adom.
szept. 3. 13:48
4/8 A kérdező kommentje:
Van egy régi okos, de azt vagy 8 éve vettem, és már akkor se volt több újonnan 10-15 ezernél. Nem tudom mennyire lenne hihető hogy azt használom 🤣
szept. 3. 13:50
5/8 anonim válasza:
#4 azért próbáld ki, hogy működik-e, mert olvastam már olyat is, hogy van ahol azt is ellenőrzi a begyűjtő pedagógus, azzal, hogy előtte kell kikapcsolnod
6/8 A kérdező kommentje:
És ha valakinek pont le van merülve?
szept. 3. 15:13
7/8 anonim válasza:
Viszel egy dummy-t ami bekapcsolható, teszel rá képernyőzárat, ezt adod le. Feloldására nem vagy kötelezhető. Teszel bele egy lejárt SIM-kártyát, ami már nem jelentkezik fel a hálózatra, ha ki akarod a dolgot maxolni. A valódi meg nálad marad, megfelelő tokozásra gondolj.
8/8 x0 válasza:
Kikapcsolod mielőtt beérsz, beteszed a táskádba, ha mondják hogy add le, akkor mondd hogy adjon telefont hogy legyen mit leadnod, ha kérdezik hogy leadtad-e, mondd hogy ha ad neked telefont hogy legyen mit leadnod akkor majd leadod. Vagyis: nem vittél telefont iskolába. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!