Ennél a telefonleadósdinál nincs szó a kiskapukról?
Figyelt kérdés
Régebbi telefonját adja le, azt mondja nincs nála stb.
Ezeket hogy fogják szűrni? Nem kutathatják át a táskát meg az rengeteg idő lenne.
Már felnőtt vagyok, de elképesztő, hogy hoznak valami rendeletet, ami könnyen kijátszható egy minimális kreativitással és nincs meg ennek az ellensúlyozása.
szept. 2. 10:50
2/7 A kérdező kommentje:
Mi? Komolyan érdekelnek a vélemények, hogy ezt hogy óhajtják kezelni.
szept. 2. 11:02
3/7 anonim válasza:
Most adták ki a digitális személyazonositó rendszert, szedd le, igazolványokat ne vigyél magaddal és mondd azt hogy ezzel tudod igazolni magadat. Ennyi. Egyik törvény üti a másikat. :)
4/7 anonim válasza:
Ha elkapnak a második telefonod használata közben, akkor kapod a fegyelmi fokozatokat. Elég hamar kipontozódsz és mivel nem vagy tanköteles, kirúgnak a suliból.
Hidd el a tanárjaidnak ez a telefonrendelet csak nyűg. De Pintér Sanyi ezt megköveteli, ezért példát stautálnak a renitensekkel. Lásd a Madách igazgatója. Te akarsz lenni a második megszívatott ember a telefon miatt?
5/7 A kérdező kommentje:
Tessék? Írtam, hogy felnőtt vagyok. Ha nem hiszed el, írj privátban és küldöm a személyimet :)
szept. 2. 13:31
6/7 anonim válasza:
Ha közoktatási intézménybe jársz akkor is vonatkozik rád az okoseszközrendelet, ha felnőtt vagy. Tehát 20+ évesen is le kell adnod a rendelet szerint ha nappali tagozatos vagy. Esti tagozaton nem tudom mi a szabály.
7/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, félreérthetően fogalmaztam. Úgy vagyok felnőtt, hogy nem vagyok iskolás már. 25 vagyok :D
szept. 2. 15:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!