Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tanárok, a ti sulitokban hogy...

Tanárok, a ti sulitokban hogy lesz a telefonosdi, kiderült már?

Figyelt kérdés

aug. 31. 18:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

" A rendszergazda szerzett egy jelzavarót. Ami az iskola felében blokkolja a mobilszolgáltatásokat. Egész erős a zavaró jel. Hogy ez mennyire legális nem tudom."

Az illegális :D Ráadásul az nem úgy működik, hogy a iskola telekhatárán megáll a zavarás, szóval lehet hogy a utcán sincs hálózat, még az is lehet hogy a szomszédnál is bezavar. (Lehet, hogy csak időszakosan)

Sőt még lehet a 112 sem megy, legalább azt próbálja ki.

Ha bemérik a NMHH megfogja érte "dicsérni" a rendszergazdát sőt a iskola vezetést is.

"Egy osztálynak hetente egy-két alkalommal van engedélyezve az okoseszköz használata az órán. A 11. és a végzős diákok naponta többször is használhatják az okoseszközöket a fakultációkon"

Ez viszont korrekt, így legalább marad kicsit a digitális oktatásból is.

szept. 1. 15:14
 12/17 A kérdező kommentje:

"Ez viszont korrekt, így legalább marad kicsit a digitális oktatásból is."

Nem hinném, hogy így lenne kedvem okoseszközt használtatni... Hiszen engedélyt nyilván akkor van értelme kérni, ha már megterveztem, és ugye okoseszközösre terveztem az órát, viszont simán benne van a pakliban, hogy nem kapom meg az engedélyt, mert én már a 3. lennék a héten - és akkor tervezhetném újra az egész órát. Kösz, nem. :)

szept. 1. 18:05
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor engedélykérés után kezd el tervezni az órát...
szept. 1. 18:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Vagyis minden órára kérjek engedélyt automatikusan, hátha arra jutok óratervezéskor, hogy az lesz a legjobb, leghatékonyabb tanítási módszer a következő órán? És ha tervezéskor mégis úgy látom, hogy jobb lesz máshogy? Akkor majd biztos nagyon fognak szeretni a kollégák, hogy miattam ők nem kapták meg az engedélyt, viszont én meg mégsem használtattam az okoseszközöket...
szept. 1. 18:30
 15/17 anonim ***** válasza:
12. Igazad van, így tényleg nem jó. Én diákok szempontjából néztem ezt a megoldást, hogy legalább ilyen lehetőség lesz, a teljes tiltás helyett.
szept. 1. 19:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet visszaadni szünetre.
szept. 1. 19:46
 17/17 anonim ***** válasza:

6

Ez az egész elképesztő abszurd.

szept. 2. 15:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!