Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha hétfőn reggel van a gyerek...

Ha hétfőn reggel van a gyerek tanévnyitója akkor más is megtiltja neki, hogy váltoruhát vigyen?

Figyelt kérdés
Középiskoláról van szó

aug. 30. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%

Mennyit tart a tanévnyitó? Ha max. egy-két óra, akkor szerintem ki lehet bírni váltóruha nélkül is.

Nálunk max. egy erős fél óra, utána meg egy ofőóra, de az sem teljes óra. Szerintem ennyit simán ki lehet ülni ünneplőben.

aug. 30. 18:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én sulimban a tanévnyitó után 3 osztályfőnöki óra lesz. Ahol már nem kell ünneplőben lenni.
aug. 30. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Megtiltani? ezt nem értem, mi az,hogy megtiltani? hogy kell ezt elképzelni?
aug. 30. 19:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt áruld el MIÉRT akarnád megtiltani? (Màsrészt meg hogy tudod ellenörizni? Egy értelmes gyerek visz magával mást és átöltözik, az engedélyed nélkül is)
aug. 30. 20:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Nálunk első nap mindig kb. fél 1-ig voltunk, szóval azért pár órát ott kellett lenni, és nálunk váltakozott ez a váltóruhás dolog.. Volt amikor a tanárok megtiltották, hogy átöltözzünk, de voltak olyan évek, mikor nem érdekelte őket. De amúgy butaságnak tartom. Nyilván azért visz valaki váltóruhát, mert az ünneplője nem annyira kényelmes, miért feszengjen benne egész nap akkor?
aug. 30. 21:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem értem, MIRE JÓ az évnyitó, és föleg MIRE JÓ az "ünneplö ruha????

A legtöbb országban az elsö tanítási napon az igazgató mond pár mondatot (max. 10 perc!), utána mindenki megy a tantermekbe és az osztályfönökök az adott tanévre vonatkozó dolgokat közlik, illetve kezdödik a tanítás a szükséges infókkal.

A tanulók teljesen normális öltözetben vannak, ahogy máskor is szoktak és semmiféle hátrányuk sincs belöle.

(Ahogy vizsgákra, érettségire, diplomavédésre, stb sem kell kiöltözni!)

Az egész "ünnepség", meg "ünneplö ruha" a középkorból itt maradt hülye csökevény

aug. 31. 08:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Az elegancia az egy jó dolog. Én szeretek elegánsan öltözni
aug. 31. 09:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak az eleganicia nem egy iskolába való, hanem valami elegáns helyre
aug. 31. 10:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekem vitt váltóruhát tavaly. De SZERINTEM teljesen logikátlanul magán hagyta a blúzt, és az ünneplő nadrágját lecserélte egy farmerra. Én pont fordítva tettem volna :D De letojtam, az ő dolga, azt csereberél, amit akar.
aug. 31. 10:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Más nem. Csak ő.

Ki???

aug. 31. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!