Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek ha van rá lehetősé...

Szerintetek ha van rá lehetőség érdemes magániskolába járni egy gyereknek ?

Figyelt kérdés
Miben más mint az állami és általában mennyibe szokott kerülni ?

júl. 27. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
Nekem 2 gyerekem is járt magán középiskolába. Nem volt gyomorgörcs, nem volt vekzálás,arra koncentráltak amiben jók voltak és amiből felvételizni akartak. Nyugis 4 év volt. Az egyik orvos lett és a másik is diplomás.
júl. 27. 19:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindenképpen érdemes. Én sajna államiba jártam(közepes méretű városi iskola volt), és az általános iskola is olyan volt, hogy 0, meg a gimi is. Általánosban mindennap azt mondták nekünk, hogy csövesek leszünk, gimiben meg azt, hogy senkinek nem lesz érettségije, és senki nem fog tovább menni egyetemre, meg mindenki idióta(pedig nem gyűjtőbe jártam). A tanòrák 70-80%-án nem csináltunk semmit. Bejött a tanár életet mesélni, meg laptopozni és ennyi. Sajna érettségi tárgyakon is ez volt, sőt félévkor 16-an buktak nálunk matekból, mert ott tényleg szó szerint nullát tanultunk, csak állandóan a dolgozatokat írtuk, és ennyi, ami rendszerint mindenkinek egyes lett szinte, mert nem vettük át azt a tananyagot (sem), tehát emelt matekra nem is volt esélye senkinek. Én úgy mentem át kettessel, hogy magántanárhoz jártam minden héten 2-3 òrahosszát. Nálunk nem is emeltezett senki.

Egy barátnőm Győr mellett járt egy kisebb városba iskolába, és ő is hasonlókat mondott.

Egy pesti haverom pedig magánsuliba járt Pesten, és mostanra jogász. Egyből mehetett emeltre, jó tanárai voltak, és 16 évesen már B2-es szinten beszélt 2 nyelvet(én érettségire úgy mentem, hogy 3 szót tudtam angolul kb, mert ott se tanultunk semmit), szóval igen. Mindenképpen érdemes!

júl. 29. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!