Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mi a teendő, ha...

Szerintetek mi a teendő, ha gólyatábor után a gyerek ilyen dolgokat mesél?

Figyelt kérdés
Békés megye legjobb iskolájának gólyatáborán slaggal, vödörrel locsolták a gyerekeket hideg vízzel 40 percen át az utcán az iskola előtt , majd megalázó feladatokat kellett megoldani NYILVÁNOS KIVÉGZÉS CÍMMEL. Pl: dinnyét széttaposni a földön, azt onnan felenni, miközben borították rájuk a ketchupot, lisztet... A fiúk testéről tejszínhabot nyalni a lányoknak. Aki nem csinálja, büntetést kap!!!! Felmosóvederből almát enni.... JELENTSE FEL A SZÜLŐ AZ ISKOLÁT, MAJD JÁRASSA IDE A GYEREKET??? EZÉRT KÁR VOKT KÜZDENI A BEKERÜLÉSÉRT. MI VÁRHATÓ?

aug. 28. 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Panaszt kell tenni a fenntartónál, ha ez nem elég az oktatási jogok biztosánál.
aug. 28. 21:29
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Mi a francért kell ilyen helyen 2 percnél tovább maradni? Én visszalocsoltam volna, a dinnyét szétkentem volna a képén, majd angolosan távoztam volna.
aug. 28. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
2, szerintem 14-15 éves középiskolásokról van szó, azért ők nem mernek még nagyon ugrálni. Sajnos.
aug. 28. 21:36
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

3.

A 18 évesek se mertek. Nem kéne már ilyen birkának lenni, megfelelési kényszerrel.

Én anno - jó pár évtizede (akkor sem volt finomabb) - úgy ott hagytam a tábort, mint a huzat. Semmi bajom nem volt ebből. Nem attól fog beilleszkedni jól az 5000-s egyetemi közösségbe, de az 500 fős középiskolaiba se, hogy hagyja magát megalázni pár hülye által, akikkel aztán kb soha többet nem is találkozik, mert 2 osztállyal feljebb járnak, és a suliban nem ők hozzák a szabályokat.

aug. 28. 21:50
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
#4 ezzel a fajta öntudattal még a felnőttek egy része sem rendelkezik, hiszen megalázó, rossz légkörű munkahelyeken is sokan ottmaradnak. Ezt elvárni egy kialakulatlan személyiségű gyerektől nonszensz. Főleg, hogy mivel kiskorú el sem engedték volna. Itt szerintem max. a szülő tud lépni.
aug. 28. 22:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Levelet írtunk (szülők) az iskola igazgatójának ma reggel. Választ még nem kaptunk. Remélem a szülői értekezleten lesz róla szó.
aug. 29. 20:40
 7/11 anonim ***** válasza:
32%
Amióta van emberiség, azóta közösségeket alkot. Az ókor óta ismert, h bizonyos közösségekbe való bekerülés csak próbatételek után volt/van/lesz lehetséges. Ha kiállod a próbát, tag leszel. Ha nem, akkor csicska. Ha a gyereknek megér ennyit a jó gimi, ok. Ha nem, akkor lehet menni keménykedni szakiskolákba. Igaz, onnan kikerülve az élet fogja alázni, nem pár felsőbbéves. Hurkagyurka kölykök alá adják a szülők a lovat, így kell lúzereket nevelni. Ahhoz h a gyereknek jogai legyenek, előbb bizonyítania kell. Ha tetszik, ha nem, ez így olt, van, és lesz. Lehet itt puffogni, meg leveleket írni. Lehet a gólyatáborokat ellehetetleníteni, akkor majd visszakerül a szünetekbe a szivatás, ahol nem lesz kontroll. Na majd akkor megnézem az ilyen kölyköket azok után a traumák után. Ha fáj a 40 fokban egy kis hidegvíz, v reggeli torna, mi lesz velük, ha ezt betiltják. pfö
aug. 29. 21:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7.

Nem az ókorban vagyunk. Legfeljebb te. És nem, semmi nem lesz jobb vagy könnyebb attól, hogy hagyja alázni magát.

aug. 29. 23:20
 9/11 kürtőskalácska ***** válasza:
82%

7-es

Mi ez a neonáci gondolkodás?

aug. 30. 07:13
 10/11 A kérdező kommentje:

Kedves7-es! Ezek szerint te ott voltál, te élvezted, te megaláztál embereket. Az én gyerekem nem puffogott, az én gyerekem szeretne közösséget alkotni. Az én gyerekem úgy van nevelve, hogy szeretettel kell közeledni az emberek felé, hogy tisztelettel kell beszélni, segíteni a társait, hogy mindenki fontosnak érezze magát. A te szüleid, téged nem így neveltek. Ez a te bajod. Nagyon tanult lehetsz, ha az ókorral jössz. De nem vagy elég tanult, ha Magyarországon törvényeit nem ismered. Nem az általatok írtakat, hanem azt, amelyet tanult emberek írtak. Legyetek nagyon boldogok, hogy nem hívtuk ki a rendőrséget, hogy nem jelentettünk fel benneteket. Édes! Mert tudod, ez még előttetek állhat. És még valami : CSAK EGYSZER, EGYETLEN EGYSZER MERJÉTEK SZÜNETBEN SZIVATNI A GYEREKEINKET, AHOL NINCS KONTROLL, LÉGY BENNE BIZTOS, HOGY NEM AZ ÓKORI TÖRVÉNYEK ALAPJÁN, HANEM A MOSTANI MEGKAPJÁK AZ ILYEN egyszerű gondolkodású emberek a válaszlépéseket. És legyél olyan kedves, olvasd el Márai Sándor :Olyan világ jön című versét és okulj belőle.

Ja, az a mondatod, hogy megnézed a kölyköket, hogy milyen traumák érik majd őket.... Nem volt szép.

De egy gonosz lelkű embertől nem is lehet mást várni. Az írásodból felismertelek, hogy melyik fiatal voltál. 🙂 Üdvözlettel: aki nevelte a gyerekét

aug. 31. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!