Szerintetek mi a teendő, ha gólyatábor után a gyerek ilyen dolgokat mesél?
3.
A 18 évesek se mertek. Nem kéne már ilyen birkának lenni, megfelelési kényszerrel.
Én anno - jó pár évtizede (akkor sem volt finomabb) - úgy ott hagytam a tábort, mint a huzat. Semmi bajom nem volt ebből. Nem attól fog beilleszkedni jól az 5000-s egyetemi közösségbe, de az 500 fős középiskolaiba se, hogy hagyja magát megalázni pár hülye által, akikkel aztán kb soha többet nem is találkozik, mert 2 osztállyal feljebb járnak, és a suliban nem ők hozzák a szabályokat.
7.
Nem az ókorban vagyunk. Legfeljebb te. És nem, semmi nem lesz jobb vagy könnyebb attól, hogy hagyja alázni magát.
7-es
Mi ez a neonáci gondolkodás?
Kedves7-es! Ezek szerint te ott voltál, te élvezted, te megaláztál embereket. Az én gyerekem nem puffogott, az én gyerekem szeretne közösséget alkotni. Az én gyerekem úgy van nevelve, hogy szeretettel kell közeledni az emberek felé, hogy tisztelettel kell beszélni, segíteni a társait, hogy mindenki fontosnak érezze magát. A te szüleid, téged nem így neveltek. Ez a te bajod. Nagyon tanult lehetsz, ha az ókorral jössz. De nem vagy elég tanult, ha Magyarországon törvényeit nem ismered. Nem az általatok írtakat, hanem azt, amelyet tanult emberek írtak. Legyetek nagyon boldogok, hogy nem hívtuk ki a rendőrséget, hogy nem jelentettünk fel benneteket. Édes! Mert tudod, ez még előttetek állhat. És még valami : CSAK EGYSZER, EGYETLEN EGYSZER MERJÉTEK SZÜNETBEN SZIVATNI A GYEREKEINKET, AHOL NINCS KONTROLL, LÉGY BENNE BIZTOS, HOGY NEM AZ ÓKORI TÖRVÉNYEK ALAPJÁN, HANEM A MOSTANI MEGKAPJÁK AZ ILYEN egyszerű gondolkodású emberek a válaszlépéseket. És legyél olyan kedves, olvasd el Márai Sándor :Olyan világ jön című versét és okulj belőle.
Ja, az a mondatod, hogy megnézed a kölyköket, hogy milyen traumák érik majd őket.... Nem volt szép.
De egy gonosz lelkű embertől nem is lehet mást várni. Az írásodból felismertelek, hogy melyik fiatal voltál. 🙂 Üdvözlettel: aki nevelte a gyerekét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!