Emelt szintű biológia érettségire melyik könyvekből érdemes felkészülni?
Utólag szeretnék tenni egy emelt szintű biológia érettségit viszont tanácstalan vagyok, hogy milyen könyvekből érdemes tanulni. Otthon szeretnék önállóan tanulni
Most ezeket találtam, de nem tudom, hogy elegendőek-e egy emelt szintű biologia érettségire való felkészüléshez. Mit gondoltok?
Ezek közül valamelyiket érdemes megvásárolni?
Mozaikos az jó, a másikat nem ismerem.
De ha küldesz privátban egy email címet, én az emelt írásbeli kidolgozott tétel anyagokat átküldöm neked szívesen. Én csak abból tanultam és a célomat elértem.
Szia! A Szerényis könyvekből én speciel nem tanultam annó de több ismerősöm igen és kimagaslóan jó emelteket írtak (95% fölött) úgyhogy ha anyagilag nem okoz gondot akkor vedd meg őket mindenképpen (vagy kölcsönözd ki könyvtárból). Viszont ezek nem is igazán tankönyvek, hanem inkább enciklopédiák tehát bőven NEM kell belőlük mindent megtanulni, de a több tudás sosem árt:)
Nekem 82%-os lett az emeltem és az alábbi forrásokból tanultam:
-Mozaik 10-11-12
-Panemsulis zöld könyv
-Bioszféra.com online jegyzetek
Szóbelire a 130 tétel biológiából c. könyvet olvasgattam.
Ha bármi kérdésed van nyugodtan írj!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!