Tényleg nem vállalnak felelőséget?
Figyelt kérdés
Már biztos hogy mindenki tudja ezt az elvetemült telefonos szabályt, nem is akarok belemenni hogy kinek mennyire tetszik, ezt most tegyük félre. Viszont azt hallottam hogy az iskola nem vállal semmi féle felelőséget abban az esetben ha a telefont eltörik, eltűnik, ellopják stb. Viszont erről mindenhol máshogy írnak. Valaki tudja hogy ez pontosan hogy is fog történni? Nem azt mondom hogy olyan hú de drága telefonom van, de nem örülnék ha eltörne és újat kellene venniaug. 26. 20:13
21/25 A kérdező kommentje:
Utolsó gratulálok hogy úgy gondolod hogy verni kéne a tanulókat az iskolában...
aug. 27. 16:35
22/25 anonim válasza:
A törvényben az is szerepel, hogy olyan állapotban kell visszaadni, mint ahogyan beszedték.
Mondjuk itt meg ki lehet hazudgálni, hogy a csúnya rossz tanár karcolta össze a képernyőt. 😬
Kérdező, neked a ronda becsukhatós tokot ajánlom, ha annyira nem tetszik majd reggel és délután kicseréled a menő mintásra.
23/25 A kérdező kommentje:
Igen, én is gondolkodtam a vecsukható tokon, szerintem rendelni is fogok :D
aug. 27. 20:45
24/25 anonim válasza:
4-es a Tömegközlekedéssel jár igenis jogos érv, A Vármegye bérlet pl telefonon mutatható fel. Viszont ha nem viszi be a suliba akkor hogy mutassa fel?
Felénk papíron se tudná megvenni. Falvakban nincs pénztár, a városban meg csak hétköznap reggel 8-kor nyit, 15-kor zár.
Szokásos, hozzáértéstől mentes Átgondolatlan értelmetlen rendelet. Inkább használni kéne a oktatásban nem tiltani.
25/25 anonim válasza:
Nálunk a buszsofőrnél is meg lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!