Jelenleg egy technikumban tanulok rendszer és alkalmazás üzemeltetőként , de sajnos ezt a szakmát képtelen vagyok elvégezni. Mit lehet tenni ? 19/F
Figyelt kérdés
12. Osztályban megbuktam szakmából, de a 4 közismereti tantárgyból érettségiztem nagyon jó eredménnyel. Mint mondottam a szakmám tantárgyából megbuktam és a pótvizsga sem fog sikerülni. Van egy/több másik szakma ami viszont érdekel (autószerelő, fényező karosszéria lakatos). Lehetséges az hogy elmegyek kitanulok egy szakmát és azt felveszem 5. Tantárgyamnak, hogy meglegyen az érettségim ? Beszéltem már iskolákkal, az oktatási hivatallal többször is de akárhányszor megtörtént ez annyi féle választ kaptam! Mit tudnék tenni ebben a helyzetben, hogy meglegyen az érettségim?aug. 22. 17:26
1/4 anonim válasza:
nem csak szakmából lehet az ötödik, egy biológia, informatika, akármi lehet.
2/4 anonim válasza:
Biztosan nem. Technikmumban kötelezően kell a szamkmából érettségizni, 5. tantárgyként. Ha pedig egy teljesen más szakra mész át, újra kell járnod a 9. osztályt is.
3/4 anonim válasza:
2, nem. Ha megcsinál egy ötödik tárgyat, lesz érvényes bizonyítványa. Most telón nem keresgélek, de van rá hivatkozásom.
4/4 A kérdező kommentje:
1 azt tudom, hogy felvehetek mást is, csak akkor már letudnám egyben a kettőt csak az nem tiszta, hogy lehetséges-e
aug. 22. 18:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!