Ez így működhet tárgyfelvételkor?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szóval az a helyzet, hogy most leszek elsőéves, és nálunk úgy van,hogy a gólyák hamarabb vehetik fel az órákat mint a többiek. Haverom 1 évvel felettem jár, és megkért, hogy vegyek már majd fel egy tárgyat neki, úgymond foglalva neki a helyet. Aztán majd amikor veszi fel az óráit, adjam le, hogy neki így fix helye legyen egy tanárnál. Ez mennyire okés? Nekem ebből lehet bármi bajom, vagy ha már felvettem valamit, akkor le tudom adni, anélkül, hogy a többi tárgyam is eltűnne?Vagy ez hogy működik, mert nekem sántít egy kicsit.aug. 22. 13:16
1/4 anonim válasza:
Igen lehet. Ne csináld. Arról nem beszélve, hogy az lehet hogy a te óráid rovására menne, mert pl ütközik stb
2/4 anonim válasza:
Felveheted, és később leadhatod, de semmi garancia arra, hogy a haverodé lesz a hely.
Mert rangsorolásos jelentkezésnél attól, hogy te bent vagy adott kurzuson, ő nem biztos, ugyanis kb mindenhol szempont a rangsornál, hogy a mintatanterv szerint veszed-e fel a tárgyat, ő meg ugye nem akkor akarja (ha neki mintatanterv szerinti, akkor meg esélyes, hogy előfeltétel hiánya miatt te fel se tudnád venni).
3/4 A kérdező kommentje:
Neki mintatervi kötelező, nekem nincs a mintatervben.
aug. 22. 13:31
4/4 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, nyugodtan felveheted neki, mi is rengetegszer segítettünk így egymásnak (mondjuk nálunk nincs ilyen rangsorolásos jelentkezés, amit a #2 írt, az nem tudom hogyan működik). Nyilván arra figyelj, hogy még a tárgyfelvétel vége előtt tudjátok le a cserét, akkor nem lehet belőle bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!