Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » PPKE BTK tárgyfelvétel?

PPKE BTK tárgyfelvétel?

Figyelt kérdés
Kötelező vagyok szabadon választható tárgyat felvenni egy félévre? Most nem a kreditszám miatt kérdezem hogy ajánlott-e, hanem hogy megcsinálhatom e hogy csak kötelezőt veszek fel?

aug. 20. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, hogy mikor teljesíted, a képzésed végére legyen meg a szabadon választható kreditből az előirt érték
aug. 20. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A szabadon választható tárgyakat úgy osztod el, ahogyan akarod az egyetemi éveid folyamán. Nekem is volt több félévem, amikor nem csináltam szabadon választhatót. (Ide jártam.)
aug. 20. 15:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Bármikor felveheted őket, csak arra figyelj, hogy ne torlódjanak fel nagyon. Egyrészt kemény lenne egy-két félév alatt megcsinálni az összeset a kötelező tárgyak mellett, másrészt nem mindig hirdetnek meg mindent.
aug. 20. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!