Mi a véleményetek a 2000 m kötelező futásról a középiskolákban?
Figyelt kérdés
2 éve vagyok középiskolás, minden szeptemberben és májusban lefutjuk ezt a távot, természetesen időre. Félreértés ne essék, nem a futással van problémám, hanem azzal, hogy ezt időre kell teljesítenünk és 1-5-ig osztályoznak. Én személy szerint nem osztályoznám már alapból a tesit sem, meg eleve most nem az fog ösztönözni, hogyha 10 perc alatt lefutom megkapom az ötöst.aug. 22. 08:51
31/32 anonim válasza:
"beleolvadt az agyam ebbe a rengeteg kommentbe." :Hát,van bőven helye a beleolvadásnak. Egyébként amit leírsz az nem lehet valóság. Itt egyáltalán nincs szó gyors futásról, ezt a tempót mozgássérültek simán elérik.
32/32 anonim válasza:
A komment első felével nem tudom mire akartál utalni, nem is nagyon érdekel. mindegy, nem ezért írtam a kommentet, hanem mert volt egy gondolatom a kérdezőhöz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!