Régen állt a bál, hogy a gólyatáborolban szexuális megaláztatások vannak, most pedig egy egyettem betiltotta az óvszert az iskola területén, és a gólyatáborában és most ezért áll a bál, hogy is van ez ?
Az óvszer betiltása nem egyenlő azzal, hogy nem is lesz semmilyen szexuális tevékenység.
De nem is érthető az érvelésed. Ha óvszerrel csinálják, akkor rendben van a szexuális megaláztatás? Összemostál két dolgot.
És nemcsak ezért áll a bál, hanem a további fura szabályok miatt is.
Fogadjunk, be Fidesz szavazó vagy: a Fidesz szokása, hogy ha valamivel visszaélnek néha (ez esetben a szex), akkor azt tiltani kell.
Így nyilvánvaló, miért nem érted.
Nem értem én ezeket a mai gólyákat. Vegyük végig, amik a cikkekből kiderültek.
- egy órán át kellett caplatni a cuccal a szállásra a tűző napon...
Hát, szívás. Ha ők is gyalog jöttek, akkor azért ebbe illik nem belehalni.
- ...de a gurulós bőröndöt kézben kellett vinni.
Az is hülye, aki táborba bőrönddel megy, arra való a hátizsák. Vagy legalábbis egy válltáska. Férfiember bőröndje amúgy sem gurul, na meg a görgőket sem arra tervezték, hogy a betonon húzza maga után az ember kilométereken át. (hanem reptéren termináltól terminálig) Viszont ha bőröndöm lett volna, és gurítani akartam volna, akkor gurítom. Ha nekiáll emberkedni, legfeljebb megkérdem tőle, hogy "Miért, mi lesz, ha gurítom, bazki, körberajzolsz?"
- Elvették a kaját...
Megpróbálták volna.
- Elvették a gyógyszert.
Megafaxom!
- Ki kellett pakolni a cuccot, a szerencsésebbek maguknak csinálhatták, másoknak kiborigatták ők a bőröndöt és szétszórták a cuccot.
Közöltem volna, hogy a cuccom a bőröndben marad, és ha hozzányúl, akkor letépem a fejét és belehányok a tüdejébe. Ha a másik gólyának a cuccához nyúl, akkor letépem a kezét és feldugom a s.ggébe.
- 2 perc (lányoknak 5) volt zuhanyzásra
Végül is elég. Ebben mi a szívatás?
- Közben verték egy piros! baseball ütővel a falat...
Biztos mást is vernek éjszakánként, egymásnak is, amíg nem az enyémet akarják kiverni, azt csinálnak, amit akarnak...
- Éjszaka nem lehetett kimenni pisálni, ott táboroztak az ajtó előtt.
Közlöm velük, hogy én 1 perc múlva hugyozni fogok. Ha úgy gondolják, hogy mindenki jobban jár, ha ezt a WC-ben teszem, akkor mély egyetértésemről biztosítom őket. Ha úgy gondolják, hogy nem a WC-ben fogok pisálni, akkor is mély egyetértésemről biztosítom őket, előveszem a farkam és ott helyben lehugyozom őket. Majd közlöm, hogy hamarosan szarni megyek, gondolják át a dolgot, hogy hogyan fogjuk csinálni.
- Csak magázódni lehetett velük.
Egyrészt magázva is el lehet küldeni akárkit a kur.a anyjába. Másrészt meg csakazértis tegeztem volna, mit kezdett volna vele?
Nem hiszem el, hogy ennyi kiállásnak a töredéke nem volt meg egy falkányi gólya egyikében sem.
A 4-es nagyon jó szöveget írt, tetszett, csak kár, hogy a valóság teljesen máshogy működik: a kis gólya ugyanis nem fogja kockáztatni az egyetemi életét, jövőjét, karrierjét azzal, hogy visszaszól, hogy renitenskedik, hogy felhívja magára a figyelmet és megássa a saját sírját.
Szerintem ezért nem volt meg a kívánatos kiállás egyik gólyában sem, csak utólagos hőbörgés és pont ezért semmi sem fog változni.
És igen, egy falkányi gólya már hozhatott volna változást, ha együttesen nemet mondtak volna és mindenki hazajött volna, de az összetartás/összefogás sajnos hiánycikk és a gerinc is rég elfogyott.
Nem kell elmenni a gólyatáborba és akkor legalább a méltóság megmarad.
Ez úgy van, kedves kérdező, hogy amíg meg lehet tenni, addig meg is teszik.
Fejétől bűzlik a hal.
Egy felsőbbéves hogy tud "elásni" az egyetemen? Tönkretenni?
Mit hisztek ti ezekről a taknyokról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!