Mi a teendő ha megbuktam egy gyakorlaton (ELTE BTK)?
Figyelt kérdés
helló! az előző félévemben megbuktam egy kötelezően választható tárgyamon, ami egy gyakorlat volt. ilyenkor mi a teendő? ugyanazt a gyakorlatot kell felvegyem? vagy választhatok mást is a kötelezően választhatóak közül? a segítségeket előre is köszönöm!aug. 19. 16:20
2/7 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem itt, mert reméltem, hogy valaki tudja mi a teendő ilyen helyzetben, így elkerülve a hosszadalmas levelezést a TO-val. de köszönöm a tippet:)
aug. 19. 16:59
3/7 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy sokkal bölcsebb dolog az egyetemmel levelezgetni. Tárgyfelvételig van még időd.
4/7 anonim válasza:
Nem muszáj levelezgetni, fel is hívhatod őket.
5/7 anonim válasza:
4-es, én is buktam már meg tárgyból az egyetemen, bölcsész szakon, most nettó 800.000-ret keresek, és ez jövőre emelkedni fog egy százassal. Szarra való bölcsész vagyok. :)
6/7 anonim válasza:
Az is egy barom aki érted ennyit ad 🤣🖕
7/7 anonim válasza:
A kötválnak az a lényege, hogy van egy modul x tárggyal, amiből neked y kreditértékben kell teljesítened. Tehát ha van 10 db 2 kredites tárgy a modulban és neked 12 kredit kell belőle, akkor 6 tárgyat kell elvégezned, de az a te döntésed, hogy melyiket. Persze kivétel az, ha van előfeltétel, amit esetleg nem végeztél el... Tehát nem, nem muszáj ugyanazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!