Szakmai gyakorlatom van nyáron és el van törve a lábam. Mi a teendő? Ki lehet kerülni az évismétlést?
Figyelt kérdés
Patella törésem van és 1 hónap múlva szakmai gyakorlatra kell mennem. Ma gipszeltek be, nem kell műteni. Nagyon félek hogy évismétlő leszek ez miatt mert nem tudok elmenni gyakszira. Valaki tud erről valami pontos információt hogy meddig lesz rajta a gipsz vagy a szakmai gyakorlatot be tudom e év közben pótolni?2021. jún. 22. 15:49
1/11 anonim válasza:
250 óra igazolt hiányzás felett kell évet ismételni.
2/11 A kérdező kommentje:
De nálunk aki nem teljesíti a szakmai gyakorlatot az is évet ismétel
2021. jún. 23. 02:20
3/11 Lena7 válasza:
Mért nem hívod fel az iskolát/írsz nekik e-mailt?
Ők biztos sokkal jobban tudnának neked segíteni.
Egyébként jobbulást!
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Felhívtam és annyit mondtak, ha nem tudok menni július 19-én akkor évismétlő leszek..
2021. jún. 24. 14:53
5/11 Nmnmnm válasza:
Melyik suli ba jársz ha szabad kérdeznem? Jobbulástt
6/11 anonim válasza:
Irodai munka? mert oda tök 8 a dolog, felpolcolod és kész
7/11 Lena7 válasza:
Nem lehet fellebbezni vagy halasztást kérni?🤔
Biztosan van valami az ilyen esetekre.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem irodai, fizikai munka sajnos. Nincs sajnos halasztás, maximum másik gyakorlati helynél megpróbálom hátha:(
2021. jún. 25. 22:09
9/11 anonim válasza:
Patella törés hosszú időre fekvőgipszet jelent. Nekem 9 hétre begipszelték. És végig feküdni kell.
10/11 anonim válasza:
Nekem 2,5 hét volt a fekvő és 5 hét járógipsz. De azzal se tudtam túl sokat maszkalni, mert fájt, dagadt. Főleg mankóval mentem, kicsit terhelve a gipszelt lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!