A kurzusindítási kérelem minden egyetemen ugyanolyan?(győri egyetem)
Előző egyetememen úgy működött,hogy a neptunban betöltjük a mintatantervet és rámegyünk tárgyfelvételi időszakban arra, a tárgy neve mellett,hogy kérelem beadása.
Ha nem indult a félévben, tudtuk kérelmezni, amit többnyire jóvá is hagytak.
Viszont a győri egyetemen, semmi leírást nem találok erről, kurzusindítási kérelem kulcsóra semmi nincs, sőt a TVSZ-ben sincs erre leírva semmi.
Minden egyetemen kell,hogy legyen kurzusindítási kérelemhez joga a hallagatónak, el nem hiszem,hogy itt nincs.
1.
Az kurzusbővítés.
Ugyanott kell megigényelni azt is, mint a kurzusindítást.
Viszont, én nem induló választható tárgyat akarok indíttatni.
4.
Igen
5.
Azt nem tudod kérvényezni, vagy ha tudod is azt általában elutasítják. Mérnöki szakokon elég gyakori hogy csúsznak a képzéssel az emberek.
7#
A BGE-n ez simán működött.
Rámentünk a tárgy mellett,hogy kérvény és generált egy dékáni kérvényt.Meg kellett indokolni, miért akarod indíttatni.
Voltak tárgyak, amik nem indultak minden félévben,de lehetett kérvényezni így,hogy indítsák el.Voltak akik több tárgyat akartak felvenni, vagy nem volt nekik más...stb.
Én egy választható tárgyat akarok kérvényezni,hogy induljon.Ugyanis, a tantervben 3 közül egy indul, azaz egy meg nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!