Ha a neptunban aktívra állítom/állítottam magam, de nem megyek el elsőévesként a személyes beiratkozásra(meggondolás van most nálam) akkor is ugyanolyan, mintha el sem kezdtem volna?
Figyelt kérdés
Furcsa kérdésnek tűnhet. Nos, felvettek mesterképzésre, de nem biztos, hogy mégis el akarom-e kezdeni. Viszont neptunban már átállíttom magam aktívra, kolijeli miatt(amit még nem adtam így le), mert aktív hallgatóra így tudnak pontot adni. De ez mindegyis. Így hogy aktív vagyok, de személyes beiratkozásra nem megyek el, akkor így az állami félév miatt sem lesz következmény? Alapképzés esetén nem voltam ilyen helyzetben, ezért nem tudom.2022. júl. 27. 15:36
1/2 anonim válasza:
Ha nem íratkozol be, nem keletkezik jogviszony.
2/2 anonim válasza:
Ahogy az első mondja, nincs következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!