Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Heti hány órátok van a suliban...

Heti hány órátok van a suliban? És milyen idegen nyelvet tanultok?

Figyelt kérdés
Külföldi vagyok és összehasonlítás végett kérdezem
2010. nov. 2. 08:01
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nekem 31 órám van egy héten.Egyszer van 7 órám meg 8 órám.Heti 4 angol óra.Keddenként a 7. és a 8. órám kémia *.*.De am járok még hetente másfél órát 3szor edzésre meg matektanárhoz hetente 2szer egy órát.Meg angol tanárhoz hetente egyszer másfél órát
2010. nov. 2. 14:02
 12/15 anonim válasza:
32 óra 4 angollal és 5 némettel
2010. nov. 2. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Faktokkal együtt heti 37 órám van + lenne még heti 3 órában német, de már nem járok be mert meg van az érettségim és a nyelvvizsgám is. Így most kizárólag angolt tanulok mint idegen nyelv, ami a 37 órából heti 3 órát jelent.

11. osztály

2010. nov. 2. 16:31
 14/15 anonim ***** válasza:
8.-as vagyok egy német nemzetiségi csoportban. 5 németem, 1 német honismeretem(amin szintén az órai anyagot vesszük)meg 2 angolom. Ha nem járnék különórákra 1-szer lenne 6 órám, 3-szor 7 és 1-szer 4.
2010. nov. 12. 22:15
 15/15 anonim válasza:
Végzős vagyok gimnáziumban, és 26 órám van de ebből 5-öt le fogok adni, mert leérettségiztem angolból. Vagyis ez az 1. nyelv, a másik meg a francia, amit tanulok.
2010. nov. 22. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!