Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire nehéz az ének tanító...

Mennyire nehéz az ének tanító szakon?

Figyelt kérdés

Voltam alkalmasságin ami sikerült is, de elég rosszul ment maga az éneklés. Alapból fiú vagyok, férfias a hangom. Sosem énekeltem, nem nagyon énekeltünk a suliban sem előtte.

Sokan mondják, hogy az ének nem buktató faktor, de ahogyan mesélték nekem az tanítós imserősök, igenis az. Nagyon félek, hogy pont ez miatt ki fogok bukni. Lehet ezt fejleszteni itthon, akár tanárnál?

aug. 4. 21:30
1 2
 11/17 anonim válasza:
Szia, felvettek végül?
aug. 22. 15:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen, felvettek.
aug. 22. 22:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Itt voltál alkalmasságin? Ott mondott valamit a hangodra?
aug. 23. 11:01
 14/17 A kérdező kommentje:
EJF alkalmasságin voltam, azt mondta, hogy alkalmas egyelőre és nem volt jó az ének.
aug. 25. 23:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha alkalmasnak talált, akkor meg lehet csinálni ;)
aug. 26. 17:33
 16/17 A kérdező kommentje:
Az éneken, ha mindent beleadok és teszek érte akkor van esély egy kettes-hármas-négyesre?
aug. 26. 19:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Kettest nem nagyon ad. Akkor inkább úgy buktat, hogy "nem írja be".

Lássa rajtad az akarást! És nem baj, ha rontasz, csak te vedd észre! Lehet javítani vizsgán, többször is ;)

aug. 26. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!