Apor Vilmos Katolikus Főiskola tanító szakon a matematika vizsgákat mennyire nehéz letenni? Kiadnak belső jegyzetet vagy feladatsort, adnak segítséget?
A weblapjukon hivatkoznak könyvekre, például Nemzedékek Tudása, Bartha-Bogdán Matematika feladatgyűjtemény NAT 2012. (sárga könyv fekete vonalrajz emberkével)
Most komolyan ezekből a feladatokból bármi lehet a főiskolai vizsgán? Az érettségire sem kell ezekből mindent tudni, egy csomó feladat teljesen felesleges. Ráadásul NAT 2020 lesz lassan érvényben vagy már van.
elég szomorú hogy mindössze csak egy ilyen nagyon könnyű feladatgyűjteményben lévő feladatok megoldása az elvárás.
a gimnáziumban ahol óraadóként dolgozom ott a 8. osztályosoknak nehezebb feladatot adok mert a tanítványaimnak meghaladja a képességét a feladatgyűjteményben található feladatok szintje.
Ne izgulj!
Annyira kevés tanító van, hogy minden vizsgán, mindenki át fog menni.
Az más kérdés, hogy ebből milyen közoktatás lesz, de a nagy ember ilyet akar.
Az utolsóval vitatkoznèk.
Most vagyok elsőèves tanító szakon. És nem 120 ponttal kerültem be.
De az hogy mindenkit átengednek..
Hát itt csomó tanár úgy kezdte hogy igen ő az aki buktat.
Hát nálunk nyugger már a matek tanár tanító képző 1 év.
Most vizsgáztam matekból. 14-bol 4-en mentünk át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!