Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha felvettek egy egyetemre...

Ha felvettek egy egyetemre amire már jártam csak most másik szakra megyek akkor ugyanaz lesz a neptun kódom vagy küldenek majd egy másikat?

Figyelt kérdés

2024. aug. 4. 09:20
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Ugyanaz.
2024. aug. 4. 09:28
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Én most egy másik egyetemre mentem mesterszakra, és ide is vittem magammal a Neptun-kódot.
2024. aug. 4. 09:46
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Fiam eddig két alapképzést végzett ugyanazzal a neptun-kóddal. Most felvették mesterre, és új kódot kapott. Érdekes.
2024. aug. 4. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Le lehet pontozni, a lényegen ez nem változtat. A fiam új kódot kapott, pedig mi is úgy tudtuk, hogy marad az eddigi. Három különböző egyetemről beszélünk, ebből kettő alapképzés volt, eddig mindig ugyanaz-az eredeti- volt a kódja. Most az ELTE-n a mesterképzésre új kódot kapott. Ennyi.Szóval vannak változások.
2024. aug. 4. 13:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem ELTE-n ket kulonbozo alapszakra es egy mesterre is ugyanaz volt a neptun kodom, de a Corvinuson masikat kaptam.
2024. aug. 5. 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Elvileg akinek egyszer már van Neptun kódja, annak már soha többet nem kellene, hogy másik legyen. Aztán ezek szerint vannak ellenpéldák is, mint itt írják fentebb. Érdekes.
2024. aug. 6. 00:49
 7/7 anonim válasza:
Elvileg megegyezik szerintem.
2024. aug. 24. 15:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!