Megéri venni egyetemre (alig használtan) laptopot 70-80 ezerért, ha már alapból van egy laptopom?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy “Dell latitude 3140” laptop van itthon, amit használhatnék. Nem tudom, ez mennyire elavult, vagy épp nem. Nem is értek nagyon hozzá, láttam több hirdetést is laptopokról alig használtan. A kérdésem az, hogy érdemes e kiadni 70-80 ezret egy (szerintem) újabb típusú laptopra, vagy megfelel az említett laptop is arra, hogy egyetemen “ellegyek”vele. (Másra nem használnám, max sorozat/film nézésre ha nagyon sok szabadidőmben unnám magam:)
/idén kezdek jogi egyetemre Miskolcon, nem tudom mennyire szükséges ez/
aug. 3. 20:02
1/2 anonim válasza:
Amíg jól működik, addig teljesen felesleges új szerintem. Nekem is egy baromi régi laptop van, és teljesen jó vele megnyitni a diákat, wordot, excelt, böngészőt. Majd ha bedöglik veszek egy másikat.
2/2 anonim válasza:
Nekem két laptopom van. Pont azért, mert munkaeszköz is, ha az egyik meghibásodna véletlen, SOS kell a másik. Persze az egyik erősebb és garanciás, a másik gyengébb, régebbi és lassabb. A gyengébb éppen megfelel nekem, olyan határeset, de jóval lassabb az újabbnál (a specifikációi sokkal gyengébbek). Ha viszont meghibásodna az újabb, bár garanciára ingyen javítanák vagy cserélnék (ha javíthatatlan), de idő mire megcsinálják (és garanciára nem sietnek vele), addig kell valami, éppen megfelelne a régi. Így gondolkozva megéri a kettő, főleg ha erősebbet veszel, a régit meg félreteszed tartaléknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!