Jelenlegi és leendő (2011. szept. ) Zskf-esek, akik politológián vannak! Használtan tudnék jegyzeteket venni? (Bővebben lent)
Az lenne elsősorban a kérdésem, hogy használtan tudnék jegyzeteket venni? Ha igen,hol? Ill. mennyibe kerül a használt és nem használt jegyzet kb.?
Az órarendet össze lehet állítani úgy, hogy esetleg csütörtökön se legyen óra, vagy esélytelen?
Akik most felvételiztek: ti is úgy mentek oda (ha felvesznek..:D) hogy senkit sem ismertek? Mert én ettől félek egy kicsit.. :S
Ill., kollégium az csak a Márton Áron Szakkollégium lehet?
Nem akarok rosszat mondani de:
Ne iratkozz be, komolyan mondom.
Elcseszel kb. 3 és esetlegesen még 2 évet az államilag finanszírozott féléveidből és az életedből.
Ennek marha nagy a gazdasági költsége, és nem a pénzben kifejezhető költségről beszélek.
A politológia szaknak önmagában semmi értelme. A zskfen pláne nem...
Köszönöm a válaszod!:)
De engem érdekel a politológia. Tudom, hogy sokan mondanak rosszat rá, meg a sulira is, de legalább annyian dicsérik is..:D Szóval nem egyszerű.. :D:S
OFF: Ki dicséri??? :O
Legyen szíves aki dicséri az jeletkezzen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!